U bent hier

Home

Lift

Waar is de app voor?: 

Iedereen heeft wel een gewoonte die hij/zij zich graag zou eigen maken. Bijvoorbeeld meer water drinken, stoppen met snoepen, minstens één keer in de week sporten, iets leren of vaker een vreemde aanspreken. Een gewoonte is aan te leren in ongeveer 30 dagen. Na de 30ste dag, voelt het niet meer als een taak, maar is het iets wat je 'gewoon' doet zonder bij na te denken. Maar, hoe kom je die eerste periode door? Wie controleert dat en hoe vergeet je het niet te doen?

De app Lift helpt je met het aanleren van nieuwe gewoontes. Nadat je een profiel hebt aangemaakt, ga je opzoek naar een gewoonte die je wilt aanleren en voeg je deze toe aan je profiel. Bij iedere gewoonte geef je aan hoevaak je dit per week zou willen doen en of de app je er aan moet helpen herinneren. Daarna wordt het doel aan je 'Home' tabblad toegevoegd. Vervolgens geef je iedere dag - of na een reminder van de app - aan welke doelen je hebt behaald. Lift houdt bij hoevaak je achter elkaar je doel hebt gehaald en slaat dit op in je profiel, zodat anderen (of vrienden) kunnen zien dat je hard op weg bent om je de gewoonte eigen te maken. Hoe vaker je een doel hebt behaald, hoe beter natuurlijk. 

Het leuke aan Lift is dat je niet de enige bent die een doel probeert te behalen, maar dat je kunt zien hoeveel mensen er van de gebruikers er bezig zijn om datzelfde doel te behalen. Daarnaast kunnen deze gebruikers je ook helpen met het beantwoorden van vragen die je hebt over een bepaald doel. Hier kun je leuke tips uit halen die je helpen motiveren.

Geoptimaliseerd voor iPhone: 
Ja
Geoptimaliseerd voor iPad: 
Nee
App aanleren nieuwe gewoontes
App aanleren nieuwe gewoontes
Blok: Ad block end of article
Google AdSense autorelaxed